O Jerry catering-u

Tamo gde počinje hedonizam…

HRANA KAO UMETNOST

U priči o Jerry catering-u ništa nije slučajno, nema legendi ni mitova.

Firma je nastala kombinacijom internacionalnog iskustva i modernog restoranskog brenda Jerry. Prepoznali smo specifične potrebe tržišta da mu se ponudi nešto novo, inovativno i drugačije.

Od juna 2012. godine u sklopu kompanije Jerry, a od oktobra 2013. kao zasebna samostalna firma posluje vrhunska kompanija za filmski ketering, kao i sve oblike luksuznih keteringa- Jerry Catering.

Jerry catering predstavlja sinergiju dva vrhunska, prestonička restorana koji posluju pod istom kapom – Jerry i Bela reka. Naša ponuda obuhvata sve sa njihovih jelovnika, kao i puno više od toga. Naravno, uz isti vrhunski nivo kvaliteta, po kojem su restorani Jerry i Bela reka postali prepoznatljivi.

Pored najsavremenije opreme, tima koji je pouzdan i stručan, ono što nas karakteriše je profesionalnost i fleksibilnost. Kada ste naši klijenti, u sigurnim ste rukama.

SPAJAMO MODERNO I TRADICIONALNO

 

Filozofija našeg poslovanja je da brinemo o svojim klijentima u svakom smislu. Sam koncept firme se ogleda u činjenici da smo uspeli da spojimo nespojivo.

Tradicionalne namirnice smo uklopili u moderne fuzije ukusa, vrhunske sastojke pažljivo birane i selektovane smo učili još ukusnijim i uspeli smo da pojednostavimo komplikovano i hrani damo novu dimenziju.

Primarne delatnosti su nam filmski ketering, ketering za događaje i firme, ali istina je da ste nam suštinski primarni baš vi.

Da, da, baš vi koji čitate sada ove redove. Jer, u Jerry catering – sve počinje i završava se ljudima. Ne samo što je naše osoblje svoje iskustvo sticalo u priznatim restoranima širom sveta, već smo i (pre)poznati kao kompanija kojoj je klijent imperativ.

Jerry Catering Reference

jerry catering

ODGOVARAMO NA SVE ZAHTEVE

Pored standardnih menija, osmišljenih nedeljnih obroka, naš stručni tim je uvek tu da vas sasluša, posavetuje i da predlog.

Širok asortiman jela, od nacionalnih do internacionalnih, i prilagodljivost svim zahtevima su naše karakteristike. Principi naše kompanije su takvi da verujemo da ono što nas izdvaja na gastronomskoj sceni Beograda su intenzivan rad, stalna inovativnost i kvalitet.

Koliko god vaš zahtev vam delovalo malo ili komplikovano, mi smo tu za vas. Volimo izazove, verujemo u svoj brend, a pre svega verujemo u vas.

Znamo da kada se uverite u ono što Jerry catering jeste – visok kvalitet van konkurencije – da ćemo tako kreirati saradnju na duže staze.

Pošaljite upitclear